Tidelag/sex med djur

2010-06-29 @ 02:16:37
Visste ni att tidelag inte är kriminaliserat? Det är alltså lagligt att ha sex med djur här i Sverige. Någon kan gå ut i hagen och förgripa sig på din häst. Helt lagligt. Det enda lagen säger är att djuret inte får ta skada av det, fysiskt.
I Danmark finns det till och med djurbordeller. Det är fan läskigt. Vad är det för människor som utsätter sina djur för sådant?

För det första så är det inte ens friskt att tända på djur, att vara pedofil är mer friskt, då tänder man i alla fall på sin egen art. Men ett djur? Det är verkligen något som inte står rätt till i huvudet på människor som tänder på det.
Och folk som knullar kattungar så att de dör, alltså. Hur kan man ens med?
För det andra så har fler människor avrättats i Sverige för tidelag, än vad folk avrättats för häxerier i Sverige. Förr var det alltså ett så allvarligt brott att man blev avrättad. Hur kan det gå från det till att vara helt lagligt?
Tidelag blev lagligt ungefär samtidigt som homosexualitet blev det.

Jag vill spy galla på varenda jävel som tänder på djur. Jag vill rada upp dem mot en vägg och skjuta dem som om de vore judar i Nazi-Tyskland. Ärligt talat så vill jag verkligen det. Precis som jag vill göra det med pedofiler och våldtäktsmän. Sådana människor (Eller det är fan inte människor, det är monster) ska antingen dö, eller spärras in på livstid.

Avslutar inlägget med en artikel om djurbordeller. Det är fan sjukt det här. Världen vi lever i är så otroligt sjuk.




(Här ska det vara en bild, men jag tar inte med den)

Helt lagligt. Det är inte ett lagbrott att ha sex med djur, så länge djuret inte lider skada. Under ett halvår har 26 kunder haft sex med islandshästen Max, berättar den danske ägaren. Priset varierar mellan 500 och 1 000 kronor.

De har sex med djur

Svenskar vallfärdar till Danmark - för att ha sex med djur.
På vissa håll finns till och med speciella djurbordeller, där sexköpare kan tillfredsställa sina behov.
- Vi är själva förvånade att folk reser så långt, säger en hästägare på norra Jylland.

Danmark har inte bara billigt öl och vin. Landet har även liberala djurskyddslagar, som innebär att sexuellt umgänge med djur är tillåtet - så länge djuret inte lider. Den danska tidningen 24timer avslöjar nu en omfattande handel med djur på andra sidan Öresund.

Lång kö

Ryktet om landets toleranta lagstiftning lockar besökare från Tyskland, Sverige och Norge. Tidningen har via e-post och sms fått kontakt med flera samvetslösa djurägare som tillhandahåller djur mot betalning. En av djurägarna påstår att han har så många kunder att kalendern är fullbokad. Ägarna hävdar också att djuren är mycket erfarna och att de själva vill ha könsumgänge med människor.

Svenska kunder

Priset varierar mellan 500 och 1 000 danska kronor. - Pengarna går till lite halm till hingsten, säger en hästägare. Tidningen har också besökt en lantgård på norra Jylland som fungerar som djurbordell och lockar sexköpare från hela Nordeuropa. Det senaste halvåret har 26 kunder betalat 500 kronor vardera för att stilla sina lustar med islandshästen Max. - Vi trodde faktiskt inte att det fanns så många som ville ha sex med djur. Vi har haft många besökare från Köpenhamn, men även från Norge och Sverige, berättar ägaren för 24timer.

Dold kamera

Inför en dold kamera varnar mannen för att det 200 kilo tunga djuret kan krossa besökarnas tår under akten. Dessutom får kunden inte ha parfym. - Jag gör ingenting olagligt, försvarar han sig. Snart kan det dock bli ändring på den saken. Danska myndigheter överväger en lagskärpning och till hösten väntas landets djuretiska råd presentera ett förslag till hur det ska gå till. - Jag är skakad och överraskad. Det är både perverst och omoraliskt att människor tjänar pengar på djur på det här viset, säger den danske läkaren och djurrättskämpen Julie Fjeldborg till tidningen.

Länk till artikeln här



Det jag har markerat med fet stil är saker som berörde mig mest.
"Vill ha könsumgänge med människor"- "Kan krossa besökarnas tår under akten".
- Om hästen ville ha "könsumgänge" med människan så hade den väl ändå stått helt stilla? Min häst står i alla fall stilla när jag kliar henne i pannan, och det är något hon tycker är skönt och vill att jag ska göra. Borde inte då hästen stå still om den ni VILL vara med om detta? Och hur vet man att hästen vill vara med om det? En människa som utsätter sin häst för det har uppenbarligen inget medlidande och jag tvivlar på att dom varken bryr sig eller kan mycket om hästar. Hästar njuter inte av sex. Speciellt inte när EN MÄNNISKA har sex med dom i röven.

"Samvetslösa djurägare" - "Det är både perverst och omoraliskt att människor tjänar pengar på djur på det här viset".
- Det är precis vad det är. Människor som gör sånt här är samvetslösa, omoraliska och perversa.

Kommentarer
Postat av: bella

fan va äckligt. Jävla äckliga patetiska människor som kan sänka sig så äckligt jävla lågt. Skaffa en tjej av din egen ras och ha sex med. Inget djur som inte kan försvara sig själv. Varför skulle en hingst vilja ta upp något i röven? Fan vad äckligt!

2010-06-30 @ 16:04:18
URL: http://isabellewinkvist.blogg.se/
Postat av: Hanna (Guards)

Ah, jävlar vad läskigt det blev när du skrev "Någon kan gå ut i hagen och förgripa sig på din häst."

Så fruktansvärt äckligt.

2010-07-02 @ 15:03:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0