Uteritt

2011-05-19 @ 23:56:26
Red galoppintervaller ute idag :) Gick kalasbra. Dock så drar hon på lite väl mycket ute haha. Men hon var ovanligt o-tittig idag, och det är ju super! Visst tittar hon extra på de flesta stora stenar, men hon går inte längre en mil åt sidan, utan hon bara spänner sig lite extra när hon går förbi dem.
Förstår inte. Av allt i världen hon kunde vara rädd för så är hon rädd för stenar. Tokhäst.

(galen man...)

Kommentarer
Postat av: Emma

Fan vad fin hon är!



Sv: Jo men med "bevara Sverige svenskt" menar man ju att Sverige ska få vara som det är, eller liksom vi ska få sjunga våran nationalsång, ha våran skolavslutning i kyrkan om vi vill, inte tillåta att moskéer byggs osv. En pizzeria eller ett japanskt bilmärke "förstör" ju inte Sverige så som tex en moské gör, och sen får troende muslimer tex inte bada i samma pool som killar/män och det tycker jag är fel, för ska jag tvingas göra det förbannade simprovet ska fanimej hon åxå göra det, det är liksom bara att slänga slöjan åt helvete och hoppa i för säger jag att jag skäms över min kropp och inte vill hoppa i så måste jag göra det ändå för det är ingen ursäkt, men någon jävla "Allah" är tydligen det? Så löjligt att det inte är sant.

Gick dessutom förbi en jävel med burka för ett tag sen vid bankomaten, liksom den kunde lika gärna huggt mig och tagit mina pengar och stuckit eftersom inte en jävel kan känna igen idioten? Och som Andréas sa för ett tag sen, han var i omklädningsrummet på sitt gym när ett gäng blattar kom in och pratade sitt blattespråk. "Jag vet ju inte vad fan dom pratade om, dom kunde lika gärna sagt "vi hugger honom och tar hans grejer" liksom", och det är ju precis så det är. Jag kan åxå ta på mig en jävla burka och springa in på NK och plocka på mig precis det jag vill ha, och sen när vakterna påstår att jag har snott så säger jag bara på brytande svenska att dom är rasister och kränker mig, sen anmäler jag dom och har jag tur får jag till och med skadestånd!

I Sverige pratar vi svenska, håller inte på med såna fjanterier som burkor och slöjor osv, så enkelt är det. Det är väl bara en tidsfråga innan vi tvingas äta Halalkött i skolan åxå för att behaga svinen, eftersom vi ska toffla efter dom så dom slipper anpassa sig utan kan komma hit, skita i att försöka lära sig språket, skita i att jobba och leva på våra skattepengar medans dom rånar och våldtar oss svenska flickor..



Nu blev det en wall of text kommentar iallafall, ahahaha förlåt :(

2011-05-20 @ 15:21:08
URL: http://euthberg.blogg.se/
Postat av: Paulina

Sv; Eller hur, denna var världens största tegelkyrka dessutom :) Men som sagt, gå upp i något kyrktorn gör jag inte om, hemsk upplevelse!

2011-05-20 @ 18:43:18
URL: http://paulinaonisse.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0